Noskatoties uz moderno dzīvesveidu, kurš vērsts uz ātrumu un efektivitāti, nav brīnums, ka cilvēki visbiežāk izvēlas viegli pagatavojamas un garšīgas ēdienu receptes. Un viena no tādām ir kebabi uz lavaša – ātrs, viegli un garšīgs. Tas ir kārtīgs ēdiens daudziem ļaudīm, kurš saplūst visos Latvijas reģionos, apvienojot Āzijas un Vācijas kultūras tradīcijas. Continue reading…
Publikācijas
Paštaisīts kebabs – garšīga un svaiga maltīte tavai gaumei
Vai esi nogurušs no standarta ēdienu piedāvājuma un vēlies izmēģināt ko jaunu un interesantu? Paštaisīts kebabs jau sen ir kļuvis par populāru alternatīvu fast food ēdieniem. Tas ļauj savienot gaļas, dārzeņu un garšaugu garšas un radīt gardu un sabalansētu maltīti. Continue reading…
Vistu kebabu receptes – gatavošanas pamācība un padomi
Vistas kebabs ir garšīgs un veselīgs ēdiens, kas ir populārs ārvalstīs, bet Latvijā tas kļūst aizvien populārāks. Kebabs ir ēdiens, kas tiek gatavots uz grila, bet tās var arī cepšanas krāsnī. Vistas kebaba tumši zelta krāsa un aromāts ir pārsteidzošs, kamēr vistas mīkla ir mīksta un iekši sulas pilna. Continue reading…
Kā pagatavot gardus kebabus – ieteikumi un gudrības
Kebabs ir populārs ēdiens daudzās pasaules valstīs, tostarp Latvijā. Tas ir salds ar pikantiem garšas notīm un spilgtu aromātu. Jebkuram, kurš vēlas pagatavot kebabu pašam, būs jāzina pareizi izvēlēties sastāvdaļas un gatavošanas procesu. Šajā rakstā mēs sniegsim dažus padomus un klasisku recepti, lai palīdzētu jums pagatavot garšīgu un svaigu kebabu. Continue reading…